17 Ekim 2012 Çarşamba

Dynamics NAV & TTK Çözümümüz Semineri Başarı ile Gerçekleştirildi!

Tradesoft Business Services, ERPGazetesi ile birlikte 12 Ekim 2012 Cuma günü “Dynamics NAV & TTK Çözümümüz” seminerini Microsoft Türkiye ofisinde başarı ile gerçekleştirdi. Seminerin açılış konuşmasını Microsoft İş Ortağı Yöneticisi Güçlü Bilgi sonrasında Tradesoft Danışmanlık Servisleri ERP Grup Müdürü Ümit Gürbüz Microsoft Dynamics NAV üzerinde TTK Çözümleri ile ilgili sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi.

Yeni Türk Ticaret Kanunu, herkesin merakla beklediği konuların başında geliyor. 1 Ocak 2013'te yürürlüğe girecek Yeni Türk Ticaret Kanunu ile iş hayatımızda pek çok şey değişecek gibi gözüküyor. İş hayatındaki değişiklikler aynı zamanda ERP için de hareketlilik demek. Firmalar kullandıkları yazılımların en azından muhasebe modüllerinin yeni TTK ile uyumlu olmasını bekliyor. ERP yazılım sağlayacıları ve İş Ortakları firmalara çözüm sunmaya çalışıyor.

50’nin üzerinde katılımın olduğu Microsoft Dynamics NAV ve TTK Çözümümüz konulu seminerimize desteklerinden dolayı tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder